Domácí pekárna

Ahoj všem. Uvažuji o koupi domácí pekárna a zatím sbírám informace. Potřebovala bych poradit jakou si mám koupit a jak dlouho třeba pak trvá příprava chleba, kolik stojí směs atd. Díky za každou reakci.

Pavla

Odpovědi ostatních uživatelů

  1. Mila odpovídá:

    taky nad ní přemýšlím ,tak si zde taky ráda přečtu zkušenosti.

  2. Martina odpovídá:

    Ahoj Pavli, tak s pekárnou teď jisté zkušenosti mám, protože dělám prezentace pro firmu Eta a mám právě na starost její pekárnu Harmony. Peču v ní chleba ze směsi Labeta a lidem i mě moc chutná. Směsi Labeta mají přímo uvedný typ programu na pekárně Eta, takže víš, který zvolit. Klasický kmínový chléb tam trvá 1:58 hodiny, takže za necelé dvě hodky máš dobrý chleba, to si myslím je dobrý čas. navíc tyto pekárny mají dva hnětací háky, takže dobře propracují těsto, krásně nakyne a chlebík stojí zato! Má i zvukový signál, který vám dá vědět, že právě teď můžete přidat další suroviny, např. semínky, rozinky apod. tato pekárna je teď v akci s akuvrtačkou, takže doporučuji, chlebík chutná výborně 🙂

  3. Bohumila odpovídá:

    Já se zatím zuby nehty pekárně bráním, manžel by ji rád koupil, ale já na to opravdu nemám čas…

  4. Lenka odpovídá:

    My ji máme a je suprová. Je to fakt velký pomocník i třeba při dělání těsta – uhněte to sám a líp než já.

Přidat odpověď